5% zniżki dla klientów
z zespołu GRANDIBAND

Sernik – wielokrotnie nagradzany na różnych konkursach ciastkarskich, wyrabiany jak dawniej z białego sera ‘krajanki’, mielonego u nas na miejscu, bez użycia gotowej masy serowej, czy sera zmielonego przemysłowo.


Placek drożdżowy i babki - stanowią esencję staropolskiej tradycji cukierniczej, u nas znajdziesz je właśnie takie, jakie pamiętasz z dzieciństwa – naturalnie pyszne i aromatyczne.

 


Alkoholik – jasny, zakrapiany alkoholem biszkopt,

krem budyniowy, dżem, czekolada

  


Ambasador – ciemny biszkopt babkowy,

krem budyniowy, wiśnie w spirytusie, czekolada

 

      

Babka włoska - babka przekładana kremem, czekolada, orzechy

Babka z czekoladą


     

Bezowiec - biszkopt jasny, beza, dżem, krem, czekolada
 


Biała Dama - jasny biszkopt, bita śmietana,

serek mascarpone, ananas, galaretka


  
    


Cytrynowiec - jasny biszkopt, budyń cytrynowy,

galaretka, bita śmietana, cząsteczki czekolady

 
Jabłecznik


     


Jabłecznik śmietankowy - jasny biszkopt, jabłka

w galaretce, mix śmietankowo-budyniowy

 
Magdalenka - dwa ciemne biszkopty, mix bitej śmietany, galaretki,  serka homogenizowanego 


       

   Murzynek – ciemny biszkopt, jasny krem maślano-jajeczny, dżem, czekolada

Ciasto kremowe – jasny biszkopt, krem śmietankowy, dżem, czekolada
           

Makowiec - kruche ciasto, mak czarny, orzechy, olejek migdałowy, bakalie, lukier


Placek drożdżowy - ciasto drożdżowe, kruszynki, lukier - istnieje wersja z owocami sezonowymi lub mrożonymi, z białym serem lub klasyczny z cukrem
      

Rolady kremowe - wersje ciemna lub jasna

Sernik domowy - kruche ciasto, zmielony ser twarogowy półtłusty, bakalie, owoce w syropie, lukier
     

Sernik czekoladowy

W-Z - jasny i ciemny biszkopt, bita śmietana, dżem, czekolada
     

Ciasto Toffi – ciemny biszkopt, krem karmelowy, polewa toffi, migdały

Ptasie mleczko - jasny biszkopt, mix śmietankowo-galaretkowy
 
Strudel makowy
   

 

        

projekt i wykonanie: primel.pl